Preview Mode Links will not work in preview mode

Myšlením na vrchol

Jan 30, 2021

V předchozím díle jsem se věnoval šestému smyslu a poslednímu principu z nové knihy Myšlením k bohatství: Odkaz & dědictví. Této knize jsem se věnoval několik posledních dílů a chápu, že možná pro některé z vás, co jste třeba už knihu četli, nemusely být tyto díly natolik záživné....


Jan 29, 2021

Pokud se ve svém podcastu věnuji síle naši mysli a našich emocí. pokud se zamýšlím nad tím, jak vůbec funguje ten superpočítač v naší hlavě s názvem mozek, neměl bych určitě opomenout i další část našeho těla, která je v mnohých případech i důležitější než náš mozek.


Jan 28, 2021

Snažím se v rámci podcastu Myšlením na vrchol předat všem svým posluchačům, případně i čtenářům našeho webu nějaké zajímavé myšlenky. Nikdy jsem nechtěl nikoho soudit a rozdělovat svět na dobro a zlo. Přál bych si jen, aby vás tyto myšlenky vedly k nějakému uvědomění, zamyšlení a...


Jan 27, 2021

Mluvil jsem v minulém díle o emocích a snažil se vás přivést k zamyšlení, jak důležité je umět naše emoce prožívat a naučit se je ovládat. Když se tohle naučíme, tak budeme potom schopni využívat sílu, která se v nich ukrývá pro náš další růst, nebo nějakou životní změnu.


Jan 26, 2021

Každé pondělí od 9:00 pomáhá Lukáš Eder a David Kolář nastartovat Váš pracovní týden. Užijte si Byznys ráno ze záznamu a nečekejte na úspěch.